UPPLEVELSEPARK - Gokart - Power Palace

Power Palace

KARTING LÖRDAG

KLO 11:00-14:00, 10€/10MIN

 

EUROPAS STÖRSTA GOKARTHALL

Power Palace är en palatsliknande hall på drygt en hektar. Hallen inrymmer en magnifik 600 meter lång kartingbana där man kan köra för fullt i alla väder med tystlåtna elbilar. Tiderna lagras i vårt tidtagningssystem och du kan följa racen på en skärm i bästa F1-stil.

Banan är både krävande och snabb med en lång raksträcka där hastigheten stiger upp till 60 km/h. Som byggnadsmaterial har vi använt fjädrande och trygga specialelement. Banans yta är jämn asfalt med superbt grepp – som förare märker du ögonblickligen minsta lilla styrrörelses effekt.

I tandembilarna med två sittplatser kan du ta med familjens minsting på en fartfylld upplevelse. All utrustning är inkluderad – förutom körskör.

NYA ELBILAR OTL STORM 2015

 • Tillverkare OTL Italia
 • Borstlös motor
 • Justerbara pedaler
 • LED-ljus fram och bak
 • Höjdjusterbar ratt
 • 4-punkts säkerhetsbälte
 • Ratt i F1-stil med knapp för backning och KERS-systemet

Om banan inte är i privat bruk behövs ingen förhandsbokning för att köra. Information om möjliga privata evenemang får du på numret +358 10 3477 600 eller via mejl: info(at)powerpark.fi.

Tidtagning

Du kan registrera dig i vårt tidtagningssystem på förhand eller på plats och ställe. När du är registrerad kan du följa med situationen live på skärmarna i Palace-café och med mobilappen ”POWERPARK KARTING”.

Tidtagningen lagrar varvtider, tävlingsresultat och statistik med tillhörande grafer. Du kan jämföra tiderna med kompisar eller utmana dem till ett race! Vi skickar även resultaten till ditt mejl genast då du kört färdigt.

Du kan förhandsregistrera dig i tidtagninssystemet med vår mobilapplikation. Använd ditt Facebook-konto för att göra registreringen snabbare.  Efter registreringen identifierar vi dig framöver med  din personliga QR-kod, som även fungerar som tävlingslicens. Visa koden i caféets kassa.

Om du inte registrerat dig på förhand så sker registreringen med KIOSK-automaterna i caféet. Automaten skriver ut tävlingslicensen som du skall visa upp i kassan.

Kalender

Fria tider för bokning är markerad med blå färg på kalender. Var så vänligt och kontakta vårt försäljningstjänst för att boka karting.

Mini Grand Prix 8, max 8 personer / 0,5h 260 - 420 €
Grand Prix 15, max 15 personer / 1h 560 - 840 €
Grand Prix 30, max 30 personer / 1,5 h 780 - 1260 €

Priserna gäller fram till 30.4.2017.

Öppet på lördag för arrive & drive 11.00-14.00.
Vi behåller rättigheten att göra ändringar.

REGISTRERA DIG NU!


Registrera dig på förhand så kommer du ut på banan snabbare.

Records

Live Timing

 • RIO GRANDE CAMPING

  Servicen på PowerParks campingområde håller
  högsta klass...Läs mer

 • Powerpark

  POWERPARK

  Sommarens roligaste semester, 160 hektar kul. Boka nu!

 • ATTRAKTIONERNA

  Svängar, loopar, fart och pirrande g-krafter...Läs mer

Copyright powerpark 2014