UPPLEVELSEPARK - Gokart - Mika Salo Circuit

Karting

En gokartbana på internationell nivå - här kan alla njuta av fart

Mika Salo Circuit är planerad av den f.d. Formel 1-föraren Mika Salo. Banan är en världens vackraste utomhusbanor.  På den kilometerlånga banan, som slingrar sig längs med flodstranden, har det körts både om EM och VM med gokarts och proffs har jämfört den med F1-banor. Speciellt ovalkurvan och den doserade kurvan utmanar även en erfaren förare. Läktaren har 2000 sittplatser under tak.

I en trygg omgivning och guidad av vår sakkunniga personal kan du köra och tävla i en hyrbil eller med egen bil. Vi erbjuder också några tvåsitsiga tandembilar – i dem kan även familjens minsta uppleva tjusningen med gokart.
Vi förser dig med all utrustning förutom körskor.

Boka fart till ditt liv: +358 10 3477 600 eller info(at)powerpark.fi.

Om banan inte är i privat bruk, så är alla välkomna att testa banans krävande kurvor, snabba raksträckor och njuta av den storslagna omgivningen.

Väntetiden kan bli lång speciellt under sommarsäsongen. Det lönar sig att kolla banans bokningskalender i förväg då du planerar resan. I samband med att du bokar kan du även boka representationsbastu med catering.

Mika Salo Circuit är öppen från början av maj till slutet av september om vädret tillåter.Av säkerhetsskäl håller vi banan stängd i regnväder.

Tidtagning

Du kan registrera dig i vårt tidtagningssystem på förhand eller på plats och ställe. När du är registrerad kan du följa med situationen live på skärmarna i Pit Lane-café och med mobilappen ”POWERPARK KARTING”.

Tidtagningen lagrar varvtider, tävlingsresultat och statistik med tillhörande grafer. Du kan jämföra tiderna med kompisar eller utmana dem till ett race! Vi skickar även resultaten till ditt mejl genast då du kört färdigt.

Du kan förhandsregistrera dig i tidtagninssystemet med vår mobilapplikation. Använd ditt Facebook-konto för att göra registreringen snabbare.  Efter registreringen identifierar vi dig framöver med  din personliga QR-kod, som även fungerar som tävlingslicens. Visa koden i caféets kassa.

Om du inte registrerat dig på förhand så sker registreringen med KIOSK-automaterna i caféet. Automaten skriver ut tävlingslicensen som du skall visa upp i kassan.

REGISTRERA DIG NU! Registrera dig på förhand så kommer du ut på banan snabbare.

Registrera dig nu!Kalender

Vi ses igen i våren 2017

RecordsLive Timing

 • RIO GRANDE CAMPING

  Servicen på PowerParks campingområde håller
  högsta klass...Läs mer

 • Powerpark

  POWERPARK

  Sommarens roligaste semester, 160 hektar kul. Boka nu!

 • ATTRAKTIONERNA

  Svängar, loopar, fart och pirrande g-krafter...Läs mer

Copyright powerpark 2014