UPPLEVELSEPARK - Nöjesparken - Attraktioner

Junker

Junker

Nordeuropas häftigaste berg- och Dalbana, Junker, skjuter iväg passagerarna från 0-100 km/h på bara 1,9 sekunder. Junker accelerar snabbare än en F1-bil, för vilken det tar över två sekunder att nå samma hastighet. Efter den inledande accelerationen hånar Junker jordens dragningskraft genom att stiga lodrätt till en höjd på 40 meter ovanför de österbottniska slätterna. Från dessa höga höjder störtar man sedan med en topphastighet på 100 km/h genom två loopar och dammen nedanför, rakt in i en tunnel under jorden - och upp igen. Den extremt snabba banan mäter 860 meter och erbjuder som bäst 4,5 G:s kraft till passagerarna.
Junker testar passagerarna med krafter på upp till 4,5 G och erbjuder som specialupplevelse tunneln igenom och under en damm. Efter att ha åkt igenom tunneln stiger Junker upp i dagsljuset och bjuder på loopar och tvinnande i många riktningar. Allt slutar med en imponerande abrupt inbromsning med hjälp av superstarka magneter.
Junker lämnar ingen oberörd - oberoende av hur våghalsig man anser sig vara. Säkerhetsgräns: 130 cm. 8-10 åringar: i sällskap med en vuxen som är över 130 cm.

<< Tillbaka

 • RIO GRANDE CAMPING

  Servicen på PowerParks campingområde håller
  högsta klass...Läs mer

 • Powerpark

  POWERPARK

  Sommarens roligaste semester, 160 hektar kul. Boka nu!

 • ATTRAKTIONERNA

  Svängar, loopar, fart och pirrande g-krafter...Läs mer

Copyright powerpark 2014